top of page

STORITVE

01

Vulkanizerstvo

Menjava pnevmatik za varno in udobno pot. Le malo ljudi se zaveda, da pnevmatike predstavljajo edini stik med vozilom in cesto. Ohranjanje kvalitete vaših pnevmatik je zaradi tega zelo pomembno, kajti le tako boste zagotovili svojo varnost in mobilnost.

04

Menjava akumulatorja

Ko pri zagonu vašega vozila začutite, da akumulator ni več v vrhunski formi, je čas za zamenjavo le tega. Nič lažjega, pripeljete se do nas, kjer vam nudimo test in montažo novega akumulatorja. Včasih pa se zgodi, da nas akumulator preseneti in nenadoma, brez opozorila odpove.

02

Prodaja pnevmatik

Naj gre za zimske gume ali letne pnevmatike, pr nas poskrbimo, da je vaša vožnja varna. Izbirajte med priznanimi znamkami vrhunskih proizvajalcev pnevmatik za vse vrste vozil. Naročene pnevmatike pri nas ne le prevzamete, nam lahko prepustite tudi njihovo montažo.

05

Servis zavor

Menjava zavornih ploščic in zavornih diskov spada v sklop hitri servis in redno vzdrževanje avtomobila. Menjava je izredno pomembna, saj s tem podaljšujemo življenjsko dobo samega vozila. Redni servis tako zagotavlja, da bo vaš avto optimalno pripravljen na vožnjo, hkrati pa tudi varen. 

03

Osnovni servis

Osnovni servis je vzdrževalni servis vašega avtomobila, ki obsega:

  • menjavo motornega olja, oljnega filtra in tesnila čepa

  • strošek dela in strošek uničenja nevarnih odpadkov

V primeru dodatnih ugotovitev, vas o tem obvestimo in predlagamo  rešitev.

06

Brisalci in žarnice

Menjava brisalcev in žarnic je izredno pomembna zaradi vidnosti na cesti. Redno vzdrževanje je izredno pomembno, saj s tem podaljšujemo življenjsko dobo samega vozila in komponent. Tako zagotavljate, da bo vaš avto optimalno pripravljen na vožnjo, hkrati pa tudi varen.

Potrebujete servis vozila? Pokličite nas!
bottom of page