O NAS

IKSPORT je vodilno podjetje v Sloveniji in regiji na področju avtomobilskega športa. Naša ponudba obsega podporo voznikom in ekipam, vzdrževanje, predelavo in pripravo tekmovalnih avtomobilov pred in na tekmovanjih, prodajo tekmovalne in performance opreme in delov ter ostale storitve, ki jih najdete na naši spletni strani.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2007 na podlagi 10 letnih izkušenj sodelovanja v avtomobilskem športu. Na začetku smo se ukvarjali izključno z uvozom in prodajo tekmovalne opreme in delov. V letu 2009 smo ponudbo razširili na organizacijo in izvedbo dogodkov povezanih z avtomobili in avtomobilskim športom za individualne naročnike, podjetja in agencije.

V tem letu smo kupili tudi svoje prvo dirkalno vozilo, ki smo ga ponudili v najem za tekmovanja različnim voznikom. V zadnjih petih letih smo našo ponudbo bolj ali manj uspešno širili na vseh treh področjih: Racing, Trgovina in Dogodki v Sloveniji in tujini.

V letu 2012 smo tekmovalni program razširili tudi z delavnico za servisiranje in predelavo tekmovalnih in športnih vozil, kjer trenutno stalno skrbimo za več tekmovalnih vozil v delavnici in na tekmovanjih.

Letošnje, že 11 leto našega obstoja pa je predvsem čas za pripravo novih in izboljšanje že obstoječih storitev in prodajnih programov, katerih cilj je predvsem širjenje naše ponudbe na domačem trgu in v tujini.