DOGODKI

Specializirani smo za vse dogodke, ki so povezani z avtomobili.

​Izvajamo in organiziramo raznolike dogodke od športnih prireditev, otvoritev, predstavitev dejavnosti in snemanja reklam v povezavi z avtomobili ali pa strokovno-tehnično podporo sami izvedbi. Ponudimo vam lahko več pristopov in možnosti sodelovanja.

Dogodke organiziramo po potrebi na različnih lokacijah v Sloveniji in tujini, kjer lahko tujim in domačim strankam, vašim zaposlenim ali poslovnim partnerjem predstavimo posebnosti vaših produktov ali blagovne znamke. 

Prevetrite ozračje znotraj podjetja s posebnim dnevom, priredite poslovno zabavo ali drug spektakel, prikažite svoj izdelek v najlepši luči, učvrstite odnose med partnerji ali pobliže spoznajte svoje sodelavce.

V sodelovanju s partnerji doma in v tujini organiziramo poletne tečaje tekmovalne ali športne vožnje z različnimi avtomobili na dirkališčih, v zimskem času pa tečaje športne vožnje po snegu in ledu v Skandinaviji. 

Na različnih tečajih nadgradite svoje obvladovanje avtomobila s pomočjo vrhunskih inštruktorjev in dirkačev, ki vam bodo odkrili še zadnje skrivnosti dinamične in varne športne vožnje.


PONUDBA ZA PODJETJA

Za uvoznike in prodajalce avtomobilov organiziramo predstavitve novih modelov avtomobilov, kjer hočemo na drugačen način od klasičnih tradicionalnih predstavitev vzpostaviti čim bolj neposreden stik z obstoječimi in potencialnimi kupci.

Za podjetja ali za zaključene skupine smo razvili posebne vrste dogodkov, ki vključujejo elemente treninga varne vožnje, dinamične vožnje, adrenalinske vožnje in ostale zanimivosti, kjer se z poslovnimi partnerji ali vašimi kupci spoznavate in jim podrobneje predstavite vaš produkt ali blagovno znamko. Celoten dogodek povežemo v celoto, ki vam omogoča pridobivanje stikov kot tudi utrjevanje ključnih sporočil vaše blagovne znamke.